بستن

طرز تهیه شیرینی کلاچ میان پر


طرز تهیه شیرینی کلاچ میان پر

طرز تهیه شیرینی کلچ میان پر خانگی و گیلانی


مدت زمان تهیه : 30 دقیقه

مواد لازم برای تهیه کلاچ میان پر : 4_5 نفر


 آرد به اندازه ای که مایع تبدیل به خمیر شود
 شیر1/2 لیوان 
 شکر3 قاشق غذاخوری 
 خمیرمایه1 قاشق مرباخوری 
زعفران آب شده1 یا 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد
روغن3 قاشق غذاخوری

 

مواد داخل شیرینی کلاچ :


 پودر قند و گردوی ساییده1/2 لیوان 
 دارچین2 قاشق غذاخوری 
 هل ساییده1 قاشق مرباخوری 
وانیل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کلاچ میان پر:


برای تهیه این شیرینی اول شیر را ولرم می کنیم خمیرمایه و شکر را اضافه می کنیم می گذاریم بماند تا یک ربع ساعت خنک شود.

 بعد از خنک شدن شیر، تخم مرغ و روغن را اضافه می کنیم خوب هم می زنیم بعد آرد الک شده قنادی را آرام آرام اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید مثل خمیر نانوایی زیاد نباید سفت باشد خوب ورز می دهیم روی آن را می پوشانیم تا دو ساعت بماند.

 بعد از دو ساعت گلوله های کوچکی از خمیر برمی داریم آن را پهن می کنیم و داخل قالب مخصوص پیراشکی می گذاریم از مواد داخل شیرینی که ترکیب پودر قند، گردوی ساییده، دارچین، هل و وانیل هست به اندازه یک قاشق مرباخوری می ریزیم و در قالب را می بندیم لبه های خمیر بهم چسبیده و شکل می گیرند.

 شیرینی ها را داخل روغن زیاد سرخ می کنیم بعد از خنک شدن روش پودر قند می پاشیم و با کمی پودر پسته خام تزیین می کنیم.

گرد آورنده : irsanat.com :( ولی براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/9/10     
تعداد مشاهده :6840

طرز تهیه دسر كرم نسكافه

 
درست کردن دسر کرم نسکافه,مواد لازم برای كرم نسكافه

طرز تهیه دسر كرم نسكافه


م‍واد لازم برای كرم نسكافه :

 شير٤ پيمانه 
خامه صبحانه یک پيمانه 
شکر ١٢ قاشق غذاخوری 
پودر ژلاتين  چهار قاشق
آب سردنصف پيمانه
نسكافهدو قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر كرم نسكافه:

شير و شكر و نسكافه را در ظرفی مناسب ريخته و روی حرارت ملايم قرار می دهيم تا فقط گرم شده و شكرها حل شوند. ژلاتين را روی آب سرد پاشيده و روی بخار آب كتری قرار می دهيم تا حل شود.

بعد آن را با شير مخلوط كرده، می گذاريم خنک شوند، در آخر خامه را اضافه كنید.

سپس مواد را در قالب مورد نظر ريخته و به مدت چهار ساعت در يخچال قرار می دهيم تا خودش را بگیرد. 

گرد آورنده : irsanat.com :( ولی براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/9/08     
تعداد مشاهده :6926

نکاتی برای پخت مربا



شکرک زدن مربا, علت شکرک زدن مربا

اگر مربا رقیق باشد کپک می زند


در این بخش نکات های ریز و درشت پیرامون مربا را برای شما آماده کرده ایم، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

در این بخش نکات های ریز و درشت پیرامون مربا را برای شما آماده کرده ایم، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.


كپک زدن مربا: 

مربا و شربت خانگی وقتی كپک می زند كه شل باشد و درست و به اندازه قوام پیدا نكند. اگر یكی دو روز بعد از تهیه ی مربا فهمیدید كه مربا رقیق است، آن را دوباره روی اجاق بگذارید و بجوشانید تا قوام بیاید.

 هیچ وقت مربا را درون ظرف خیس نریزید.


شكرک زدن مربا: 

مربا وقتی شكرک می زند كه شكر و شیرینی آن بیش از اندازه باشد و یا آن را با حرارت بالا جوشانده باشید. در این صورت دوباره روی مربا آب جوش بریزید و آن را بجوشانید. برای كاستن از شیرینی مربا‌های خیلی شیرین، از كمی آبلیمو استفاده كنید.

 در واقع، کم بودن میزان قندهای تغییر شکل ‌یافته موجود در مرباها، مهم‌ترین عامل شکرک زدن محسوب می شود. البته شکرک زدن، نشانه فساد یا پایین بودن کیفیت مربا نیست و می توانیم بدون کوچک ترین دغدغه‌ای نسبت به سلامت چنین محصولاتی، آن ها را با خیال راحت مصرف کنیم. بهتر است بدانید اگر میزان قند اینورت و اسیدیته مرباها تنظیم باشد، جلوی شکرک زدن آن ها گرفته می شود.

 اگر قصد تهیه مربای خانگی داشته باشید و بخواهید جلوی شکرک زدن آن را هم بگیرید، باید 2 نکته را مد نظر قرار دهید؛

 اول اینکه قند اینورت در اثر اضافه کردن مقداری شکر به میوه های ترش برای تهیه مربا از آن ها خودبه خود تشکیل می شود و جلوی شکرک زدن مربا را می گیرد.

 نکته دوم هم درباره تهیه مربا از میوه های شیرین است؛ در روند تهیه این نوع مرباها، باید حدود یک قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو در طول زمان پخت اضافه کرد تا قندهای اینورت برای پیشگیری از شکرک زدن مربای میوه های شیرین تشکیل شود.

 نکته هایی برای پخت مربا,پخت مربا

هیچ وقت مربا را درون ظرف خیس نریزید


راهنمایی هایی برای تهیه‌ی مربای خوب:

همیشه از میوه ی سالم و تازه استفاده كنید. میوه‌ باید حتماً سالم و بدون لک باشد و زیاد هم رسیده و له نباشد.

 برای معطر شدن مربا، از گلاب، دانه های هل، وانیل و چوب دارچین استفاده كنید. برای خوش رنگ شدن آن نیز، می توانید از زعفران یا رنگ های مجاز خوراكی كمک بگیرید.

 بهتر است مرباها را ظرف لعابی تهیه كنید. بجز مربای به كه باید در ظرف مسی تهیه شود.

 قوام آمدن شربت، به این معنی است كه شكر و آب تا اندازه ای غلیظ شود كه میوه در آن كپک نزند. قوام آمدن شربت و مربا را زمانی می توانید تشخیص دهید كه مربای خنک شده، با حالت كش دار از قاشق بریزد.

 برای تهیه‌ی شربت ساده، می توانید به شربت در حال جوش، یک عدد سفیده ی تخم مرغ بیفزائید ولی آن را قاطی نكنید. بعد از چند دقیقه خواهید دید كه سفیده‌ی تخم مرغ سفت و رنگ آن تیره می شود، ولی رنگ مربا شفاف خواهد گردید.

 زیاد جوشاندن مربا نیز، موجب تیره رنگ شدن آن می شود.

 اگر مربا را از میوه ی خیلی شیرین تهیه می‌كنید، در اواخر پخت، كمی آبلیمو به آن بیفزائید.

 هنگام پختن مرباها بجز مربای به، درِ ظرف باید باز باشد تا رنگ مربا تغییر نكند. در مورد مربای به، درِ ظرف باید بسته باشد تا رنگ مربا قرمز شود.

 هر نوع عطر مایه ای (اسانسی) كه برای معطر كردن مربا به كار می برید، باید در اواخر پخت به مربا بیفزائید.

 در مورد اكثر مرباها بهتر است بلافاصله بعد از تهیه‌ی مربا، آن را داخل شیشه نریزید و آن را یک شب در ظرفی كه مربا را در آن پخته اید، نگه دارید. چنانچه فهمیدید غلظت شربت مناسب است، آن را درون شیشه بریزید و اگر مربا بیش از حد رقیق بود، دوباره آن را بجوشانید و بعد از آن كه كاملاً سرد شد، آن را درون شیشه بریزید.

 برای آنكه بتوانید مربا را به صورت طولانی مدت نگه دارید، شیشه را از مربا پُر كنید و درِ آن را محكم ببندید و درون قابلمه ی آب جوش قرار دهید؛ به گونه ای كه آب كاملاً روی شیشه را بپوشاند و 5 تا 10 دقیقه بجوشانید. بعد آن را بردارید و كنار بگذارید تا سرد شود. در این حالت، می توانید مربا را به مدت طولانی نگهداری كنید.

 شناور شدن و جدا شدن مربا از شربت، به دلیل استفاده از میوه‌ی نارس است، یا میوه را خوب نپخته اید و یا زمانی كه آن را از روی حرارت برداشته اید بلافاصله درون شیشه ریخته‌ اید.

 برای تهیه ی مرباهایی كه از پوست میوه تهیه می شود، ابتدا باید تلخی آن را بگیرید مثل مركبات. برای این كار، دو بار آن را در آب بجوشانید. سپس در صافی بریزید و 24 ساعت در آب سرد قرار دهید و در یخچال بگذارید. در طول این 24 ساعت، چندین بار آب آن را عوض كنید.

 برای هم زدن مربا، بهتر است از قاشق چوبی استفاده كنید.

 از میوه‌ی خشک نیز در تهیه ی مرباها می توانید استفاده كنید؛ ولی در صورت امكان بهتر است از میوه‌ی تازه استفاده شود.

 قبل از افزودن شكر و شربت به مربا، باید میوه را كاملاً پخت. زیرا شكر مانع از پختن كامل میوه می شود و پوست روی آن را سفت می كند.

 میوه هایی همچون توت فرنگی- كه بسیار نرم هستند و سریع له می شوند- بهتر است ابتدا در شكر بغلتانید و یا آن را شربتی كنید تا مانع از له شدن آن ها بشوید.

 نکته هایی برای تهیه مربا, نکات مهم آشپزی

برای هم زدن مربا، بهتر است از قاشق چوبی استفاده كنید


نکاتی درباره درست کردن انواع مارمالاد

با چه میوه هایی می شود انواع مارمالاد تهیه کرد؟ از زرد آلو، توت فرنگی، به، سیب، هلو، آلبالو، کیوی، آلو زرد یا قطره طلایی.

 درباره میوه هایی که هسته دار هستند، ااولا هسته آنها را بیرون آورده و سپس چرخ کنید. برای یک کیلو میوه ی شیرین، نیم کیلو شکر و برای یک کیلو میوه ی ترش، 750 گرم شکر اضافه کنید و بگذارید تا با شعله ملایم پخته شود. در صورتی که بخواهید مارمالاد شما حالت ژلاتینه داشته باشد، می توانید برای یک کیلو میوه، یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را به نصف فنجان آب جوش اضافه کرده و آن را به میوه مورد نظرتان افزوده و بعد از 4-3 بار جوش، آن را از روی حرارت بردارید.

 برای تهیه مارمالاد سیب و به، آنها را پوست کرده و چرخ کنید و آن را با 2 لیوان آب بپزید. سپس شکر را اضافه کنید. بهتر است برای ژلاتینه کردن مارمالاد ِبه، تخم های به را در یک فنجان آب جوش حل کنید و آن را با نصف قاشق مرباخوری پودر ژلاتین به مارمالاد اضافه کنید.

میوه های کاملاً رسیده برای تهیه مارمالاد بهتر هستند.


برای اینكه بفهمید مربا خوب قوام آمده یا نه، می توانید از دو روش زیر استفاده كنید:

1) مقداری از مربای در حال جوش را بردارید و كمی سرد كنید. حالا قدری از آن را بین دو انگشت قرار دهید و انگشت خود را باز كنید؛ اگر كشیده شد، مربا قوام یافته است.

 2) قطره ای از مربا را داخل كمی آب سرد بریزید. اگر مربا ته نشین شد و باز نشد و وانرفت، قوام یافته است.

 برای جلوگیری از ورود هوا به داخل شیشه‌ی مربا، روی آن را با كاغذ فویل بپوشانید و درِ آن را محكم ببندید و در موقع استفاده، فویل را از روی شیشه بردارید.

 هیچ وقت مربا را داخل شیشه‌ی خیس نریزید و قاشق خیس داخل آن نكنید؛ زیرا مربا كپک می زند.

 هر وقت مربا كف كرد، كاملاً پخته شده است.

برای تهیه ی مربا، می توانید از تركیب میوه ها استفاده كنید مثلاً تركیب توت فرنگی و سیب!

بعد از پوست كندن میوه هائی كه به سرعت سیاه می شوند مثل سیب، آن ها را درون آب سرد و آبلیمو بگذارید و پس از چند دقیقه آن را بپزید. این كار، مانع از تغییر رنگ مربا و سیاه شدن میوه می شود.

 برای ترد شدن برخی از مرباها مثل خیار، كدو و پوست هندوانه، می توانید از آب آهک استفاده كنید. برای تهیه ی آن، 3 قاشق سوپخوری آهک را با 2 لیتر آب مخلوط كنید و میوه ها را 24 ساعت درون آن قرار دهید. سپس میوه را از آب دربیاورید و خوب بشوئید. بعد برای پختن مربا استفاده كنید.

گرد آورنده : irsanat.com :( ولی براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/8/30     
تعداد مشاهده :6901

نکاتی برای استفاده از سیب زمینی


نوعی گیاه ریشه ای با ساقه های گوشتی و زیر زمینی که در آن ساقه های گوشتی یا غده ای که زیر خاک رشد می کنند، همان محصول سیب زمینی می باشد.انواع گوناگون سیب زمینی در شکل و اندازه های مختلف در سراسر دنیا کشت و مصرف می گردد و در حال حاضر یکی از مهمترین محصولات کشاورزی محسوب می شود. پوسته خارجی سیب زمینی صاف یا زبر و بیشتر به رنگ قهوه ای خاکی است و گوشت آن سفید، کرمی یا زرد رنگ و با طعم نشاسته ای می باشد.


خواص سیب زمینی, نکاتی برای استفاده از سیب زمینی

سیب زمینی غنی از نشاسته بوده و منبع خوبی از ویتامین C محسوب می گردد


ارزش غذایی سیب زمینی

سیب زمینی غنی از نشاسته بوده و منبع خوبی از ویتامین C محسوب می گردد، به عبارتی در 100 گرم خالص و خام آن فقط 11 میلی گرم ویتامین C وجود دارد ولی چون در اکثر موارد، سهم عمده ای از سبد غذایی خانوار را تشکیل می دهد، می تواند به عنوان منبعی برای تامین این ویتامین مطرح باشد. البته در اثر انبارداری طولانی مدت و یا پخت با روش های نامناسب، محتوای ویتامین C سیب زمینی به میزان قابل توجهی به هدر می رود. علاوه بر آن سیب زمینی فاقد چربی بوده، حاوی پروتئین و مقادیر فراوانی پتاسیم، فیبر غذائی و میزانی از ویتامین های گروه B مثل ویتامین B6 است.


انتخاب و نگهداری

سیب زمینی در سراسر سال به وفور در دسترس است. در زمان خرید انواع سالم با پوست صاف و یکدست، بدون جوانه و رنگ سبز در پوسته را انتخاب کنید. سیب زمینی های سالم را درون سبدی که هوا در آن جریان دارد، در جای خشک، خنک و تاریک نگه داری کنید. سیب زمینی را هر بار به اندازه لازم برای مصرف، شسته و با پوست در ظرفی که حاوی آب در حال جوش است بپزید و قبل از استفاده پوست آن را بگیرید. آبپز یا تنوری کردن بهترین روش های پخت سیب زمینی محسوب می شوند.


جایگزین های سیب زمینی

در کشور ما از سیب زمینی در تهیه انواع غذاهای سنتی و غیر سنتی استفاده می شود و می‌توان از آن بدلیل داشتن نشاسته در بعضی از وعده های غذایی به جای نان، برنج یا ماکارونی استفاده نمود. به عبارتی یک عدد سیب زمینی متوسط پخته (بدون روغن) جایگزین یک برش کف دست نان (30گرم) یا نصف لیوان برنج یا ماکارونی پخته (بدون روغن) می باشد.

 افرادی که از رژیم های کاهش وزن پیروی می کند در صورت خوردن سیب زمینی باید مقداری از برنج یا نان مصرفی خود را کم کنند. لازم به ذکر است که اضافه کردن روغن یا چربی به سیب زمینی در هنگام پخت، انرژی آن را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.


خواص سلامتی بخش سیب زمینی:

سیب زمینی پخته (بدون روغن و نمک) به دلیل داشتن پتاسیم فراوان، ویتامین 6B و فیبر غذایی (مخصوصاً وقتی که بعد از پخت با پوست خورده شود) در کنترل فشارخون، کلسترول خون و سلامت قلب و عروق، تاثیر بسزایی دارد.


چیپس و سیب زمینی سرخ كرده:

چیپس و سیب زمینی سرخ کرده دو شکل پر مصرف این سبزی به ویژه بین کودکان و نوجوانان است. توصیه می گردد که از انواع غیر خانگی این نوع خوراکی ها به دلیل بالا بودن محتوای چربی، روش نادرست سرخ کردن، میزان فراوان نمک و در اکثر موارد ناسالم بودن روغن مصرفی، کمتر استفاده شود. در صورت تمایل، سیب زمینی سرخ کرده و یا چیپس را در منزل با روغن سالم و مخصوص این کار و مقدار محدود نمک تهیه کرده و بعد از پخت روغن اضافی آن ها را بگیرید.


اشكال مصرف سیب زمینی:

غذاهایی که از مخلوط سیب زمینی با تخم مرغ (مثل سیب زمینی و تخم مرغ آبپز، کوکوی سیب زمینی، املت سیب زمینی) تهیه می گردند، ارزش پروتئینی بالایی داشته و استفاده از آن ها در برنامه غذایی هفتگی توصیه می شود.

 پوره سیب زمینی که از مخلوط سیب زمینی آبپز له شده با شیر و کمی کره یا خامه پاستوریزه تهیه می شود، میان وعده ی مناسبی در دوران تغذیه تکمیلی و یا برای کودکان کم وزن و لاغر و سالمندان می باشد.


احتیاط برای استفاده از سیب زمینی:

سیب زمینی های جوانه زده و یا دارای پوست سبز حاوی ماده سمی به نام سولانین هستند که استفاده از آن ها سبب بروز مسمومیت، اختلالات گوارشی و عصبی می گردد. این نوع سیب زمینی ها را مصرف نکنید.

گرد آورنده : irsanat.com :( ولی براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/8/26     
تعداد مشاهده :6803

شناخت انواع برش ها



روش خرد کردن مواد غذایی را می توان در سه دسته ی "خرد شده در تکه های بزرگ"، "خرد شده در تکه های متوسط" و "خرد شده در اندازه ی بسیار ریز یا اصطلاحاً چرخ شده" تقسیم کرد.

در برش زدن ها، همیشه به خاطر داشته باشید كه به طور یكنواخت و مساوی، مواد غذائی مورد نظر را برش بزنید. در برش زدن، ضخامت و اندازه‌ برش ها مهم می باشد. زیرا اگر تمامی قطعات به یك اندازه برش زده شوند، پخت مواد غذایی مورد نظر نیز به طور یكسان انجام می شود.

 برش زدن هویج, آشنایی با برش های مختلف هویج

انواع برش های هویج


برش مکعبی یا چهارگوش [Paysanne]

سبزی ها مثلاً هویج را، در كنار هم قرار دهید و آن ها را برش های طولی بزنید و به شكل قطعات باریک و دراز درآورید. حال این قطعات باریک را، كنار هم قرار دهید و آن ها را از عرض برش بزنید تا قطعات چهارگوش به دست آید.


برش مکعبی در سایز بزرگ

این نوع برش باید به صورت مکعب هایی در ابعاد 2 سانتیمتر انجام شود. از این نوع برش معمولاً برای دستور طبخ غذاهایی مثل انواع خوراک ها استفاده می شود. سیب زمینی، پیاز و هندوانه برش مکعبی در سایز بزرگ داده می شوند.


برش مکعبی در سایز متوسط

در این نوع برش مکعب ها باید اضلاع 1.5 سانتیمتر داشته باشند. در طبخ غذا معمولاً سبزیجاتی مثل گوجه فرنگی، چغندر، فلفل دلمه ای و خیار به صورت برش های مکعبی در سایز متوسط خرد می شوند.


برش مکعبی در سایز کوچک

در این برش ابعاد اضلاع مکعب ها نباید بیشتر از 0.5 سانتیمتر باشند. این نوع برش برای خرد کردن سبزیجاتی از جمله کرفس، هویچ، پیاز و فلفل در دستور طبخ غذاها استفاده می شود.


برش مکعبی در سایز ریز

از این نوع برش معمولاً برای استفاده از سبزیجات برای درست کردن انواع سس، سوپ (بخصوص سوپ های رقیق) و چاشنی ها استفاده می شود. ابعاد مکعب ها در این نوع برش نباید بیشتر از 3 میلیمتر باشند.


برش های مختلف هویج,برش های متفاوت هویج

سیب زمینی، پیاز و هندوانه برش مکعبی در سایز بزرگ داده می شوند


لوزی [Lozenge]

سبزی هائی چون هویج را، از طول به رشته های باریک برش بزنید. آنگاه این برش های طولی را، كنار هم قرار دهید و از عرض به طور اریب آن ها را برش بزنید. سعی كنید برش های عرضی را، یكنواخت و مساوی بزنید تا تكه های به دست آمده، یک شكل باشند.

استوانه ای [Oblique]

از این نوع برش، معمولاً برای سبزی های استوانه ای شكل مانند هویج استفاده می شود. انتهای هویج را به صورت اریب برش بزنید. حالا چاقو را در همان حالت اریب نگه دارید و هویج را، به اندازه‌ یک چهارم حالت اولیه بچرخانید. اكنون دوباره آن را برش اریب بزنید. این كار را تا آخر ادامه دهید و با هر برش، هویج را بچرخانید.


گرد [Round]

سبزی های دایره شكل و گرد مانند سیب زمینی و یا چغندر را طوری برش بزنید كه دارای پهنای یكسان باشد و به شكل سكه های بزرگ برش بخورند. می توانید این برش های گرد را نیز، از وسط به دو نیم كنید تا به شكل نصف قرص ماه باشد.


ریز كردن سبزی ها

برای خرد كردن سبزی هائی مانند ترب، سیب زمینی و ...، نخست بهتر است قسمت های گرد آن را برش بزنید و كنار بگذارید تا قطعات یكسانی به دست آورید و این مراحل را ادامه دهید. با استفاده از چاقوی تیز سرآشپز، لبه های گرد ترب را برش بزنید و جدا كنید. سپس ترب را از درازا به قطعات نسبتاً پهن برش بزنید. حالا هر قطعه را از درازا به 2 تا 3 قسمت برش بزنید و این قطعات طولی برش خورده را، در كنار هم قرار دهید. بعد آن ها را از پهنا برش بزنید تا قطعات كوچك‌تری به شكل حبه‌ی قند به دست آید.


 چرخ کردن

کوچکترین نوع برش چرخ کردن است. برای انجام این برش به کمک چاقو ابتدا باید سبزی را برش مکعبی در سایز ریز 0.5 سانتیمتری خرد کرده و سپس اینکار را برای دوبار تکرار کنید. سیر رایج ترین سبزی است که به این روش خرد می شود.

 به یاد داشته باشید هر چه ابعاد چاقوی کوچکتر باشد این نوع برش یکدست تر انجام می شود و البته طعم سیر، موسیر و یا پیاز قوی تر احساس می شود. بنابراین اگر مایل نیستید سس شما بیش از اندازه مزه ی سیر بگیرد بهتر است سیر را به جای چرخ کردن، با برش مکعبی در سایز ریز خرد کنید.

گرد آورنده : irsanat.com :( ولی براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/8/21     
تعداد مشاهده :4145
دیگر مطالب مرتبط با موضوع : آموزش آشپزی


آخرین مقالات ارسالی

دستگاه تی دی اس متر(TDS)

دستگاه پی اچ متر دیجیتال

هدایت سنج آب,EC متر

فتومتر پرتابل دیجیتال

دماسنج دیجیتال

مولتی متر دیجیتال

ph متر خاک

ph متر، ph سنج

Tds متر

آمونياك سنج

سنسور ph سنج ، پراپ ph سنج

EC متر ، EC سنج

ph سنج هانا ، تستر ph هانا

رفرکتومتر ، قند سنج

EC/TDS متر ، هدایت تی دی اس سنج

EC/TDS/PH متر ، تستر های مولتی پارامتر آب

ترازو آزمایشگاهی

اکسیژن متر آنلاین

پی اچ ph سنج آنلابن

هدایت و تی دی اس سنج آنلاین ،EC/TDS تابلویی انلاین

اکسیژن سنج DO متر آنلاین تابلویی

محصولات شرکت آدوا ADWA -ADWA

تجهیزات کنترل و اندازه گیری آنلاین

کلر سنج

فروش فوق العاده تجهیزات آنلاین تابولویی

محصولات شرکت ای زد تایوان AZ

فلکسی تستر، کلر، کلراید، سختی، سختی کلسیم، مس، روی،سیلیسم



فروشگاه ایران صنعت ،بررسی انتخاب و خرید آنلاین

فروشگاه ایران صنعت در سال 1388 تاسیس گردید، که مفتخر است ، با عرضه محصولات ابزاردقیق ، برق الکترونیک ، ابزارآلات و تجهیزات صنعتی در سراسر کشور با بهترین کیفیت و قیمت رقابتی در خدمت هموطنان گرامی باشد .
ENAMAD logo-samandehi

آدرس : کرج چهار راه کارخانه قند به سمت میدان هفت تیر خیابان پناهی کوچه پناهی 1 پلاک 61 ساختمان اهورا واحد یک
شماره تلفن : 02691300551
شماره همراه : 09106978820 واتساپ ، تلگرام ، ایتا ، روبیکا ، ای گپ روی این شماره می باشد
شماره نمابر : 30008666850361
افراد آنلاین: 75
تاریخ :1403/6/20
پرداخت آنلاین شبکه اجتماعی یوتیوب اینستاگرام شبکه اجتماعی فیس بوک

تمامي كالاها و خدمات اين سایت، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه میاشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به ایران صنعت میباشد.