بستن



جف بزوس مدیر عامل و موسس شرکت آمازون درخواست ارسال سه هزار و ۲۳۶ ماهواره اینترنتی به فضا را به کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا ارائه داد.

به گزارش ایرنا از روزنامه لس آنجلس تایمز، ماهواره‌های پروژه کوئیپر (Kuiper) از ارتفاع ۵۹۰ تا ۶۳۰ کیلومتری از زمین، به کاربران جهان خدمات اینترنتی ارائه خواهند داد.

در متن نامه آمازون خطاب به کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا آمده است که سامانه اینترنتی کوئیپر به اپراتورهای شبکه موبایل کمک می‌کند تا سرویس‌های بی‌سیم خود را توسعه دهند. این شرکت همچنین چشم‌اندازی نویدبخش از ایجاد «سرویس‌های اتصال پهن‌باند موبایل با توان بالا برای هواپیماها، کشتی‌ها و وسایل نقلیه زمینی» در ضمن این پروژه ترسیم کرده است.

به گفته مدیرعامل آمازون پروژه مذکور برای این شرکت «چندین میلیارد دلار» هزینه دربرخواهد داشت.

آمازون در تأمین خدمات اینترنت پهن‌باند جهانی از فضا با شرکت‌هایی چون OneWeb, SpaceX در رقابت است.

«اسپیس ایکس» SpaceX که مجوز ارسال نزدیک به ۱۲ هزار ماهواره اینترنتی را به فضا دریافت کرده، ۶۰ فضاپیمای اول از صورت فلکی استارلینک خود را در ماه مه (اردیبهشت-خرداد) و «وب وان» OneWeb شش فروند از ۶۴۸ ماهواره اینترنتی خود را در ماه فوریه به فضا فرستادند.

next

گرد آورنده : irsanat.com :( محمدرضایی )
تاریخ ارسال :  1398/4/17     
تعداد مشاهده :3923

عجیب‌ترین هواپیماهای ساخته شده (+تصاویر)

اخبار,اخبارگوناگون,عجیب‌ترین هواپیماهای ساخته شده

بعضی از هواپیماهای ساخته شده در طول تاریخ ظاهر عجیبی دارند. در این خبر چند مورد از آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران،  هواپیماها در اندازه‌ها، نوع‌ها و کاربردهای گوناگونی وجود دارند. طیف گسترده استفاده از هواپیماها شامل استفاده‌های تفریحی و گردشگری، حمل‌ونقل عمومی، نظامی و تحقیقاتی است. اولین پرواز کنترل شده، پرندهٔ رایت ۱ بود که در سال ۱۹۰۳ توسط برادران رایت آزمایش شد. سال‌ها قبل افرادی توانسته بودند دستگاه‌های پرنده‌ای بسازند و حتی با آن پرواز کنند اما اختراع برادران رایت اولین وسیلهٔ پروازی بود که کنترل آن کاملاً در دست خلبان بود.

طی سال‌های زیادی مدل‌های مختلفی از هواپیماها ساخته شده‌اند که بعضی از آن‌ها هم‌اکنون در حال استفاده است. اما بعضی از مدل‌های هواپیما بسیار عجیب بودند که الان تنها عکسی از آنان باقی مانده است. در لیست زیر چند مورد از آن‌ها را مشاهده می‌کنید
:

Stipa-Caproni-1

اخبار,اخبارگوناگون,عجیب‌ترین هواپیماهای ساخته شده


بین جنگ جهانی اول و دوم، طراحان هواپیما سعی کردند تا ایده های جدیدی را آزمایش کنند. بعضی از آن‌ها به سختی دنبال ساخت هواپیما بودند ولی تعداد کمی از آنها موفق شدند. یکی از جالب ترین آن‌ها Stipa-Caproni است که به نظر می‌رسد یک مدل کارتونی است، اما Stipa-Caproni در واقع یک پیشگام مهم برای جت های مدرن امروزی است.

M-15 Belfagor -2

اخبار,اخبارگوناگون,عجیب‌ترین هواپیماهای ساخته شده


Biplanes برای زمین های زراعی روسیه عالی بود اما در دهه 1970 شوروی متوجه شد که آنها نیاز به جایگزینی برای هواپیماهای کشاورزی قدیمی خود دارند. شرکت هواپیمایی PZL در لهستان این وظیفه را به عهده گرفت . آن‌ها به دنبال سرمایه گذار برای بهترین موتورهای جت و هواپیما بودند و تصمیم عجیبی برای ترکیب کردن هر دو آن‌ها گرفتند. در نتیجه M-15 تنها جت بیوتکنولوژی است که تا به حال تولید شده است.

Wainfan Facetmobile- 3

اخبار,اخبارگوناگون,عجیب‌ترین هواپیماهای ساخته شده


یک هواپیما طراحی شده با این روش از کل هواپیما برای حرکت استفاده می‌کند نه فقط بال آن. این هواپیما با استفاده ازطراحی بدنه عالی عمل می کند، اما متاسفانه آن‌ها فقط توسط نیروهای نظامی و گروه‌هایی مانند ناسا مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

گرد آورنده : irsanat.com :( حامد براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/7/19     
تعداد مشاهده :3931


در گفت‌وگو با ایسنا مطرح شد

چشم‌انداز فضایی ایران امیدوارکننده است/دعوت از استارتاپ‌های حوزه فضا برای حضور دریک کنفرانس ملی




تصاویر برتر فضایی هفته

دبیر همایش "آشنایی با فناوری فضایی و توانمندی‌های فضایی کشور"، ضمن تشریح محورهای برگزاری این همایش، چشم‌انداز فضایی ایران را به لحاظ دارا بودن نیروی انسانی متخصص در این زمینه و وسعت و جمعیت آن، خوب توصیف کرد و ضمن اعلام پیش‌بینی یک کنفرانس ملی فضایی در بهمن‌ ماه، ادامه داد: فراخوان کنفرانس بهمن ماه به‌زودی منتشر شده و استارتاپ‌ها و افراد فعال در حوزه فضا می‌توانند به منظور شرکت در کنفرانس و ارسال مقالات با دبیرخانه کنفرانس مکاتبه داشته باشند.

محمد سلیمانی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه همایش "آشنایی با فناوری فضایی و توانمندی‌های فضایی کشور" روز شنبه، 14 مهرماه به منظور آشنایی دانشجویان و اساتید دانشگاه با وضعیت فناوری فضایی و توانمندی‌های داخل کشور و فرصت‌های بین‌المللی این حوزه برگزار می‌شود، برخی موضوعات این همایش را فعالیت‌های بین‌المللی حوزه فضا، انقلاب صنعتی فضایی با دید کسب و کار برای شرکت‌های دانش‌بنیان و چگونگی کمک آن‌ها به صنایع فضایی کشور، چرخه فناوری فضایی از طراحی و ساخت ماهواره تا ایستگاه زمینی و پرتاب، "در مدار قرارگیری" و بهره‌برداری از ماهواره، انواع ماهواره‌ها و کاربرد و اهمیت‌ آن‌ها برای بخش‌های مختلف صنعتی، تجاری، کشاورزی، خدماتی و اقتصادی کشور عنوان کرد و افزود: در بخشی از این همایش نیز به اکتشافات فضایی و اهمیت آن و دریچه‌ای که در این زمینه به روی محققین گشوده شده، پرداخته می‌شود.

وی سخنرانان این همایش را  مرتضی براری، رئیس سازمان فضایی ایران، مهندس مجتبی سرادقی معاون سازمان فضایی ایران، علی صادقی نائینی معاون توسعه کاربرد و خدمات فضایی ایران، حسین شهرابی فراهانی، مدیر سابق گروه فضایی صاایران، احمدطالب‌زاده، معاون سابق سازمان همکاری‌های بین‌الملل فضایی آسیا و اقیانوسیه، محمد سلیمانی مدیرگروه رشته مهندسی فناوری ماهواره دانشگاه علم وصنعت ایران، مینا بیات و شاهرخ ظهراب‌زاده، کارشناسان فضایی سازمان فضایی ایران اعلام کرد.

برگزاری کنفرانس ملی فضایی در بهمن ماه

مدیرگروه رشته مهندسی فناوری ماهواره دانشگاه علم و صنعت از پیش‌بینی یک کنفرانس ملی فضایی در بهمن ماه خبر داد و با اشاره به اینکه فراخوان این کنفرانس به‌زودی منتشرخواهد شد، روزهای برگزاری آن را 8، 9 و 10 بهمن ماه و محل برگزاری را در دانشگاه علم و صنعت اعلام کرد و افزود: در این کنفرانس، بخشی به افراد فعال در این حوزه (از جمله استارتاپ‌ها) اختصاص یافته و آن‌ها می‌توانند در این بخش به ارائه مقاله و سخنرانی بپردازند و مشکلات خود را نیز به گوش مسئولین کشور در حوزه فضایی برسانند.

سلیمانی ضمن توصیه به استارتاپ‌ها برای حضور در همایش روز شنبه، خاطرنشان کرد: افرادی که قادر به شرکت در همایش روز شنبه نیستند، می‌توانند با دبیرخانه کنفرانس فناوری فضایی که در بهمن ماه برگزار می‌شود، مکاتبه داشته باشند و در آن شرکت کنند و یا مقاله ارائه کنند.

عضویت ایران در باشگاه فضایی/خدمت‌رسانی فضا به عموم مردم

وی با اشاره به اینکه در مراحل اولیه حضور ایران در فضا هستیم و ماهواره‌هایی که دانشگاه به فضا می‌فرستد، ماهواره مهندسی است، خاطرنشان کرد: ایران با فرستادن ماهواره‌هایی از قبیل "امید"، "نوید" و ... عملاً به عضویت باشگاه فضایی درآمده، اما دانشگاه‌ها در تلاشند ماهواره‌هایی با طول عمر بیشتر طراحی کرده و از آن‌ها برای خدمت‌رسانی به عموم مردم استفاده کنند.

استاد دانشگاه علم و صنعت، فضا را سرمایه‌ای بزرگ، قابل بهره‌برداری و در اختیار همه کشورها دانست و گفت: قرار گرفتن در فضا جزو آرمان‌های هر کشوری بوده و بر توسعه علمی و تکنولوژی آن تأثیرگذار است، ضمن آن که فعالیت‌های فضایی موجب رونق تجاری و اقتصادی است و در ارسال و نشر اطلاعات و دیدگاه‌ها و خبرپراکنی برای عموم، دارای اهمیت است.

سلیمانی در همین زمینه به اتصال مخابراتی، اطلاعاتی و اینترنتی بین مردم جهان اشاره کرد و افزود: از طرف دیگر اکتشافات معدن، مسائل حفاظت از جنگل‌ها، بیابان‌ها، مسائل هواشناسی و ... از طریق فضا آسان‌تر انجام گرفته و بهره اصلی آن به عموم مردم خواهد رسید.

وی مأموریت ماهواره‌های تحقیقاتی را شناخت فضا و بالا بردن توانمندی‌ها برای تربیت نیروی انسانی، ایجاد ساز و کارهای تحقیقاتی و آمادگی روی سطح زمین دانست و اظهار کرد: زمانی که این مأموریت به عملیاتی تغییر پیدا کند، ماهواره در فضا قرار گرفته و خدمات مخابراتی، رادیویی و تلویزیونی یا خدمات تخصصی به بخش‌های کشاورزی و تجاری را به صورت طولانی‌مدت ارائه خواهد کرد.

چشم‌انداز فضایی ایران خوب است

دبیر کنفرانس "آشنایی با فناوری فضایی و توانمندی‌های فضایی کشور" وجود نیروی انسانی توانمند و باتجربه در این حوزه طی 14، 15 سال اخیر را یادآور شد و تشریح کرد: با توجه به وسعت و جمعیت زیاد کشور و قرار گرفتن در منطقه‌ای که بیش از 400 میلیون جمعیت دارد، می‌توان با همکاری‌های فضایی مشترک با کشورهای همسایه در حوزه‌های مختلف چشم انداز امیدوارکننده‌ای را ترسیم کرد.

چشم‌انداز فضایی ایران امیدوارکننده است

به گزارش ایسنا، همایش "آشنایی با فناوری فضایی و توانمندی‌های فضایی کشور" روز شنبه 14 مهر در آمفی‌تئاتر دانشکده ریاضی دانشگاه علم و صنعت برگزار می‌شود.

گرد آورنده : irsanat.com :( ولی براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/7/12     
تعداد مشاهده :3916



آمادگی کشور برای پرتاب 3 ماهواره
رئیس سازمان فضایی ایران با تاکید بر اینکه سه ماهواره "دوستی"،‌ "پیام" و "ناهید 1" آماده بوده و به زودی پرتاب می‌شوند،‌ گفت: ساخت ماهواره "ناهید 2" به پایان رسیده که امیدواریم تا پایان برنامه ششم آماده پرتاب شود.

به گزارش ایسنا دکتر مرتضی براری در نشست خبری امروز به مناسبت هفته جهانی فضا با اشاره به طراحی و ساخت ماهواره‌های بومی در کشور، افزود: ما تاکنون از سوی محققان کشور موفق به ساخت ماهواره‌های سنجشی و مخابراتی شده‌ایم.

 

وی از آماده پرتاب بودن سه ماهواره خبر داد و یادآور شد: دو ماهواره مراحل نهایی را طی می‌کند.

 

وی در این باره خاطرنشان کرد: ماهواره "دوستی" دانشگاه صنعتی شریف،‌ ماهواره "پیام "دانشگاه امیرکبیر و ماهواره "ناهید 1" آماده پرتاب هستند.

 

رئیس سازمان فضایی ماهواره "دوستی" دانشگاه شریف را از نوع ماهواره‌های سنجشی دانست و گفت: ماهواره‌های "دوستی" و "ناهید" در مدار 250 کیلومتری قرار خواهند گرفت و طول عمر آن‌ها تا یک سال است.

next

گرد آورنده : irsanat.com :( محمدرضایی )
تاریخ ارسال :  1397/7/10     
تعداد مشاهده :3902



شرکت فضایی "بلو اوریجین" که توسط ثروتمندترین فرد حال حاضر دنیا بنا نهاده شده است، مرتفع‌ترین سقوط کپسول خود را با موفقیت آزمایش کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، امروز ( ۱۹ ژوئیه)، شرکت "بلو اوریجین" (Blue Origin)  متعلق به"جف بزوس" ، آزمایش دیگری را بر روی فضاپیمای زیرمداری "شپارد جدید"(New Shepard) انجام داد.

در این آزمایش، این شرکت امریکایی به دنبال بررسی فشار موتورها در حداکثر توان خود در ارتفاع بالا بود.

این نهمین آزمایش این سیستم بود که به صورت زنده در وب‌سایت بلو اوریجین پخش شد.

این آزمایش طراحی شده بود تا شبیه‌سازی کند که اگر در هنگام صعود، برای موشک مشکلی پیش بیاید، چه اتفاقی خواهد افتاد.


next

گرد آورنده : irsanat.com :( محمدرضایی )
تاریخ ارسال :  1397/4/28     
تعداد مشاهده :3952
دیگر مطالب مرتبط با موضوع : هوافضا


آخرین مقالات ارسالی

دستگاه تی دی اس متر(TDS)

دستگاه پی اچ متر دیجیتال

هدایت سنج آب,EC متر

فتومتر پرتابل دیجیتال

دماسنج دیجیتال

مولتی متر دیجیتال

ph متر خاک

ph متر، ph سنج

Tds متر

آمونياك سنج

سنسور ph سنج ، پراپ ph سنج

EC متر ، EC سنج

ph سنج هانا ، تستر ph هانا

رفرکتومتر ، قند سنج

EC/TDS متر ، هدایت تی دی اس سنج

EC/TDS/PH متر ، تستر های مولتی پارامتر آب

ترازو آزمایشگاهی

اکسیژن متر آنلاین

پی اچ ph سنج آنلابن

هدایت و تی دی اس سنج آنلاین ،EC/TDS تابلویی انلاین

اکسیژن سنج DO متر آنلاین تابلویی

محصولات شرکت آدوا ADWA -ADWA

تجهیزات کنترل و اندازه گیری آنلاین

کلر سنج

فروش فوق العاده تجهیزات آنلاین تابولویی

محصولات شرکت ای زد تایوان AZ

فلکسی تستر، کلر، کلراید، سختی، سختی کلسیم، مس، روی،سیلیسم



فروشگاه ایران صنعت ،بررسی انتخاب و خرید آنلاین

فروشگاه ایران صنعت در سال 1388 تاسیس گردید، که مفتخر است ، با عرضه محصولات ابزاردقیق ، برق الکترونیک ، ابزارآلات و تجهیزات صنعتی در سراسر کشور با بهترین کیفیت و قیمت رقابتی در خدمت هموطنان گرامی باشد .
ENAMAD logo-samandehi

آدرس : کرج چهار راه کارخانه قند به سمت میدان هفت تیر خیابان پناهی کوچه پناهی 1 پلاک 61 ساختمان اهورا واحد یک
شماره تلفن : 02691300551
شماره همراه : 09106978820 واتساپ ، تلگرام ، ایتا ، روبیکا ، ای گپ روی این شماره می باشد
شماره نمابر : 30008666850361
افراد آنلاین: 59
تاریخ :1402/12/29
پرداخت آنلاین شبکه اجتماعی یوتیوب اینستاگرام شبکه اجتماعی فیس بوک

تمامي كالاها و خدمات اين سایت، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه میاشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به ایران صنعت میباشد.